ELYSIA PARK SILVER ASSISTENTIEWONINGEN
 

Logo Elysiapark Silver
 

Elysia Park Silver bestaat uit 62 ruime en erkende assistentiewoningen. Maar dat is niet alles.
We voorzien daarnaast ook een gezellige en stijlvolle Grand Café en in de commerciële ruimtes houden we plaats vrij voor heel wat aanvullende faciliteiten zoals een kapper, kinesist, dokter, ...
U merkt het, we streven naar dat net ietsje meer. Wonen met een zilveren randje.

Elysia Park Silver biedt u éénslaapkamerassistentiewoningen, telkens met ruime terrassen. De woningen zijn compact, persoonlijk en gemakkelijk toegankelijk via verschillende inkomhallen.

Veelgestelde vragen

Gelukkige bewoners in de assistentiewoningen

Leuke aktiviteiten worden wekelijks georganiseerd! Af en toe heerlijk samen eten! nieuwe vrienden maken als je wil.  Alles kan, niets moet! 

Met eerlijke, warme materialen creëren we zoveel mogelijk ruimtegevoel en sfeer.

VOLWAARDIGE APPARTEMENTEN MET EEN PLUS


Elysia Park Silver biedt volwaardige appartementen aan met een ruime woonkamer, hedendaagse badkamer, volledig ingerichte keuken, berging, één of twee slaapkamers en een riant terras.

Maar er zijn nog enkele belangrijke troeven. Elk appartement is vlot toegankelijk: brede gangen en deuren, liften en drempelluwe overgangen. De badkamer is voorzien van antislipvloer, inloopdouche en een rolstoeltoegankelijke wastafel. Ook is in elke ruimte een oproepsysteem voorzien. Het inrichten van uw appartement doet u volledig naar eigen smaak.

Een hedendaagse assistentiewoning moet niet alleen praktisch zijn, maar ook huiselijk en warm. In Elysia Park Silver zullen u en uw bezoekers zich thuis voelen, niet alleen in uw eigen flat maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes.

Tijd om te genieten


U geniet volop van de vrijheid van uw pensioen. De zorg van een (te) groot huis en het onderhoud van de grote tuin zijn voorbij. Volop tijd vrij om te genieten van het leven. In Elysia Park Silver krijgt u niet alleen een thuis. U krijgt er een hele wereld bij. Hier kunt u, als actieve 65-plusser, vrienden en familie ontmoeten in de Grand Café, gezellig tafelen, terrasje doen, kaartje leggen, wandelen in de parktuin, genieten van de omgeving. Alles kan, niets hoeft. En later, mocht dat nodig zijn, krijgt u de beste zorgen in uw vertrouwde omgeving. U blijft wonen. En uw thuis groeit mee.

MERIDIA


Meridia exploiteert luxueuze assistentieresidenties. Altijd op toplocaties. Altijd in samenwerking met gerenommeerde architecten. Bij ons komt u thuis in een uitgelezen kader, in het grootste comfort. Met een zorg- en uitgebreid dienstenpakket op ùw maat. Alles mag, niets moet. Alle Meridia residenties ademen de sfeer van een luxehotel. De setting is prachtig, de aanpak persoonlijk. Onze medewerkers stellen alles in het werk om voor u een warme thuis te creëren. Privacy en discretie staan bij ons voorop. Bij ons verzilvert u uw gouden jaren in stijl.

Meer info over de basis- en/of plusdiensten?

Contacteer ons!