De 'gouden driehoek' binnen handbereik

Elysia Park is gelegen aan de Prins Boudewijnlaan in Edegem en kijkt uit op het unieke domein van Park Ter Linden.

CENTRUM VAN EDEGEM


Projectontwikkelaars Alides en Cornerstones ontwikkelden samen Elysia Park, een hedendaags woonproject in een schitterende parkomgeving.

Het project ligt dicht bij het centrum van Edegem. Elysia Park is gelegen aan de Prins Boudewijnlaan. Van daaruit kunt u Antwerpen, Mechelen of Lier gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt trouwens voor de deur!

Ook met de wagen gaat het vlot: via de E19 en de A12 geraakt u in de Gouden Driehoek tussen Gent, Brussel en Antwerpen. Vlakbij zijn er supermarkten en buurtwinkels. En dinsdag is het marktdag.

Ontdek het aanbod!

Gezelligheid troef


U hoeft niet ver te gaan. De Grand Café is voor iedereen toegankelijk voor een lekker lunch, diner of gewoon een koffietje met een zoetje. Maar u kan ook gezellig aperitieven in de Brasserie van Hof ter Linden, koffietje drinken in Oud Edegem of dineren in La Brasseria. Dit is maar een greep uit het ruime aanbod aan fijne horecazaken in Edegem. Wandelen en joggen kan probleemloos in het park van Hof ter Linden en in Fort V en waarom niet eens fietsen langs de Netedijken. En zelfs aan de golfers is er gedacht. Golfclub Drie Eycken ligt vlakbij.

Vraag meer informatie aan!

 

 

 

 

 

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons telefonisch bereiken? Dat kan op 03/432 04 04.