Woon buitengewoon

Elysia is een afgeleide van het latijnse woord 'Elysium', wat letterlijk betekent 'plaats van het perfecte geluk of paradijs'. Deze naam reflecteert onze ambities. Een plek om thuis te komen en tijd te vinden om te genieten. Een plek om buitengewoon te wonen.

Reeds meer dan 85% verkocht in de eerste fase!

Meer weten over Elysia Park?

 

Bent u ook op zoek naar kwaliteit en, ongeacht uw leeftijd, vooral naar een thuis die perfect voldoet aan deze van uw dromen?

Welkom in Elysia Park.

Wonen in een park


In de nabijheid van het centrum van Edegem, met zicht op het unieke domein Park ter Linden en het historische Fort V. ontwikkelen Alides en Cornerstones samen residentie Elysia Park, een hedendaagse woonomgeving in een autovrij park.

Elysia Park bestaat in zijn totaliteit uit 4 woonclusters ingebed in een privatieve parktuin met vijvers en verschillende fiets- en wandelpaden.

Meer weten over Elysia Park

De Zuidrand van Antwerpen


De ‘zuidrand van Antwerpen’ is geliefd. Iedereen woont graag in een gemeente met voldoende ruimte en groen. Velen houden van een actief sociaal leven en bovendien voelt u hier het comfort en het rijke aanbod van de bruisende stad vlakbij. Edegem biedt dit allemaal.

De ronduit schitterende parktuin rond de toekomstige woningen die deel uitmaakt van het meer dan 90 hectare groot groengebied maakt van Elysia Park een unieke plek om te wonen. Van een toplocatie gesproken!

Meer weten over de ligging

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons telefonisch bereiken? Dat kan op 03/432 04 04.

Elysia Park

Elysia Park


Elysia Park