INVESTEREN

Elysia Park biedt alle troeven voor een duurzame investering mét meerwaarde op lange termijn! 

INVESTEREN IN EEN APPARTEMENT


Investeren in een appartement of een assistentiewoning in Elysia Park biedt een veilig rendement op uw spaargeld of een mooie aanvulling op uw pensioen.Zeker nu lenen uitermate interessant is geworden, kunt u met vastgoed uw vermogen veilig laten groeien. Met een investering in Elysia Park is alles aanwezig om van uw belegging een succes te maken. U investeert immers in topkwaliteit op een toplocatie, twee elementen die garant staan voor huurrendement en meerwaarde.  

 

Investeren in een assistentiewoning


Je kan natuurlijk ook investeren in een erkende assistentiewoning. U geniet bij aankoop van fiscale voordelen: verlaagd BTW-tarief van 12% (i.p.v. 21%) op de constructiewaarde en een vrijstelling van de onroerende voorheffing. Mooi meegenomen toch ?  En ... de lijst van potentiële huurders is echt wel lang!

Onze verkopers adviseren u hierin graag verder. 

Wat de verhuur van de assistentiewoningen betreft, biedt, Meridia als exlcusieve dienstverlener van Elysia Park Silver, de assistentiewoningen aan aan potentiële bewoners, zorgt voor de ondertekening van alle overeenkomsten en de plaatsbeschrijving bij in- en uittrede van een bewoner. 

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons telefonisch bereiken? Dat kan op 03/432 04 04.