“van starters tot senioren.”

Elysia Park omvat een mix van strakke en tijdloze woonvormen waarbij er gestreefd wordt naar de perfecte intergenerationele mix: jonge starters en investeerders op zoek naar een duurzaam appartement, levensgenieters die uitkijken naar een ruim park-appartement én senioren geïnteresseerd in de aankoop van een assistentiewoning met diensten. Iedereen zal kunnen genieten van topkwaliteit op een toplocatie. 

CONTACTEER ONS VANDAAG INDIEN INTERESSE in assistentiewoning of residentieel appartement

"De horizontale bandramen bieden een panoramisch zicht op het park. Ze zorgen voor rust, klasse en contact met de groene omgeving."

Mauro Poponcini, POLO Architects

ARCHITECTUUR


Het gerenommeerde POLO Architects uit Antwerpen stond samen met de landschapsarchitecten van Avantgarden in voor het project. Er worden vier woonclusters ontworpen, ingebed in een autovrije parktuin van 90 hectare met vijvers en verschillende fiets- en wandelpaden. Er werd gezocht naar een optimaal evenwicht tussen vormgeving, duurzaamheid en aansluiting op de groene omgeving. Een perfecte harmonie tussen natuur en architectuur. Een ideale balans tussen publiek groen en private woonruimte.

OVER DE GENERATIES HEEN


Er zijn al heel wat appartementen met  1-,2- of 3 slaapkamers die een nieuwe eigenaar hebben gevonden.  Dit geldt zeker ook voor de zestigtal assistentiewoningen.  Deze laatste zijn ook volwaardige appartementen (met 1 of 2 slaapkamers).. Elk appartement heeft één of meerdere terrassen waar kunt genieten van een prachtig zicht op de binnentuin, de parktuin of Hof ter Linden. De brede ramen brengen overvloedig licht binnen en zorgen voor een open zicht en een huiselijk gevoel.  

 

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons telefonisch bereiken? Dat kan op 03/432 04 04.