“van starters tot senioren.”

Elysia Park omvat verschillende woonvormen en functies, die zowel jong als oud zullen aanspreken: jonge starters op zoek naar een modern appartement, geïnteresseerden in een ruim villa-appartement én senioren op zoek naar een assistentiewoning met diensten. Iedereen zal kunnen genieten van topkwaliteit op een toplocatie. 

weldra start verkoop 3de FASE 'PARK-APPARTEMENTEN'

"De horizontale bandramen bieden een panoramisch zicht op het park. Ze zorgen voor rust, klasse en contact met de groene omgeving."

Mauro Poponcini, POLO Architects

ARCHITECTUUR


Het gerenommeerde POLO Architects uit Antwerpen stond samen met de landschapsarchitecten van Avantgarden in voor het project. Er worden vier woonclusters ontworpen, ingebed in een autovrije parktuin van 90 hectare met vijvers en verschillende fiets- en wandelpaden. Er werd gezocht naar een optimaal evenwicht tussen vormgeving, duurzaamheid en aansluiting op de groene omgeving. Een perfecte harmonie tussen natuur en architectuur. Een ideale balans tussen publiek groen en private woonruimte.

OVER DE GENERATIES HEEN


In deze fase van Elysia Park worden 48 appartementen gebouwd, met 1-,2- of 3 slaapkamers alsook  62 assistentiewoningen.  Deze laatste zijn ook volwaardige appartementen (met 1 of 2 slaapkamers).. Elk appartement heeft één of meerdere terrassen waar kunt genieten van een prachtig zicht op de binnentuin, de parktuin of Hof ter Linden. De brede ramen brengen overvloedig licht binnen en zorgen voor een open zicht en een huiselijk gevoel.   

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons telefonisch bereiken? Dat kan op 03/432 04 04.