woon buitengewoon in een park

Elysia Park is een woonproject bedacht om mensen een plek te bieden waar wonen genieten is. Een omgeving die rust uitstraalt, die alles heeft om het leven aangenaam en gemakkelijk te maken en die zijn bewoners alle ruimte biedt om meer van het leven te genieten. Een plaats waar wonen buitengewoon is.

“Panoramische zichten op het park doorheen horizontale bandramen zorgen voor rust en klasse. Hierdoor krijgt elke bewoner een zo breed mogelijk contact met het groen.”

MAURO POPONCINI, POLO ARCHITECTS

Perfecte harmonie


Het gerenommeerde Antwerpse architectenbureau POLO Architects en de landschapsarchitecten van Avantgarden ontwierpen voor Elysia Park een sterk concept dat maximale woonkwaliteit biedt in een autovrij park. Een optimale balans tussen vormgeving, ecologie en aansluiting op de groene omgeving. Een perfecte harmonie tussen natuur en architectuur. Een ideale balans tussen publiek groen en private woonruimte.

Bouwbedrijf Van Laere zal onze betrouwbare partner zijn met ruime kennis en ervaring. Zij zullen de bouwwerkzaamheden daadwerkelijk aanvatten bij de start van het nieuwe jaar.

Ontdek het aanbod!

Op zoek naar een veilige manier om rendement te halen uit uw zuurverdiende spaarcenten? Op zoek naar een aanvullend inkomen bij uw pensioen?

Blik op de toekomst


Investeren in vastgoed blijkt al jarenlang de veilige haven voor heel wat beleggers. In tijden van volatiele beurzen en historisch lage rentes neemt de populariteit van vastgoed enkel maar toe, zeker nu ook lenen uitermate interessant is en je zo een financiële hefboom kan creëren op je eigen vermogen.

De kunst is het juiste vastgoed aan te kopen, waar alles aanwezig is om van uw belegging een succes te maken. Wel, bij een investering in Elysia Park is dit het geval: u investeert immers in topkwaliteit op een toplocatie, twee aspecten die uw huurrendement een meerwaarde garanderen.

Maak een afspraak!

Uitzonderijke troeven


  • Unieke ligging vlakbij Centrum Edegem
  • Perfecte bereikbaarheid dankzij ideale invalswegen (E19-A12)
  • Ruim en gevarieerd aanbod
  • Grote leef- & zonneterrassen
  • Panoramisch zicht op prachtige parktuin
  • Ideale belegging

Ontdek het aanbod!

Elysia Park

Elysia Park


Elysia Park